5.3 Fiatteren van gegevens

Meldingen ontvangen #

Indien u graag meldingen ontvangt van de te fiatteren gegevens, dient u deze functie te activeren. Deze functie is standaard uitgeschakeld.

Om meldingen te activeren, selecteert u “Mijn gegevens” in het menu. In het gebruikersformulier selecteert u “Ja” bij het veld “Controle meldingen ontvangen”.

U zult twee type meldingen ontvangen, namelijk:

1. Te fiatteren gegevens (Personen & Organisaties)

2. Aanvraag tot verwijderen (Personen, Organisaties, Activiteitmomenten)

 

Gegevens fiatteren #

Als leidinggevende kan u gegevens fiatteren binnen u team(s). Indien u de meldingen hebt ingeschakeld, zal u hiervan op de hoogte gesteld worden elke keer dat in de applicatie start. De meldingen worden bovenaan het scherm getoond. Indien u meerdere meldingen heeft, worden deze gebundeld. Op de gegevens te bekijken klikt op de knop “Bekijk [type gegevens]“.

U krijgt een overzicht te zien van alle gegevens die gecontroleerd dienen te worden. Indien u toegang heeft tot meerdere teams, zal u alle te controleren gegevens zien van het specifieke type. (Bv. alle personen).

U controleert de gegevens door op de naam van het desbetreffende item te klikken. Indien de gegevens niet geheel correct zijn, kan u deze meteen aanpassen. 

Indien juist zijn, kan u het item markeren als “gecontroleerd”. Hiervoor gaat u naar het tabje “controle” in het formulier van het item. In het veld “Gecontroleerd” kan u aangeven dat de gegeven kloppen.

Indien de gegevens totaal niet relevant zijn, of dubbel zijn, kan u het item meteen verwijderen.